Miljøvenlig skrotning af bil tilbydes

Skal din bil til skrotning?

Hvis din bil skal til skrotning, og du i den forbindelse leder efter en miljøcertificeret autoophugger nær dig, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Autoophug.dk tilbyder vi skrotning af bil på miljøvenlig vis, og du får en god skrotpræmie for din bil.

Vi tilbyder skrotning af biler for både private og erhverv i Børkop, Vejle, Kolding, Fredericia og omegn. Du kan komme forbi os med din bil, eller vi kan afhente den på en ønsket adresse til en konkurrencedygtig pris.

Skrotning af bil – hvordan?

Når du skrotter din bil hos os, kan det gøres hele døgnet rundt alle årets dage. Du skal blot indgå en aftale med os enten via sms eller telefonisk. Når vi har indgået en aftale om, at du afleverer din bil på vores adresse, kan du komme forbi med bilen. Husk registreringsattesten og at tømme bilen for private ejendele og affald.

Herefter skriver du dit telefonnummer på registreringsattesten og lægger den samt bilnøglerne i vores postkasse. Alternativt kan du også sende et billede af registreringsattesten som mms.

Når du har afleveret din bil hos os, behøver du ikke at foretage dig mere. Resten klarer vi. Vi står for eksempel for at afmelde nummerpladerne, ligesom vi overfører din skrotpræmie digitalt til din NemKonto.

5 fordele ved at vælge os

Der er blandt andet 5 særlige fordele ved at vælge os til skrotning af bil:

  1. ​Vi tilbyder miljøcertificeret autoophugning
  2. ​Vi har over 30 års erfaring
  3. ​Du kan skrotte din bil hele døgnet rundt
  4. ​Vi udbetaler din skrotpræmie digitalt
  5. ​Vi afmelder din bil korrekt

Vores skrotpriser på bil

Vi tilbyder en skrotpræmie på min. 2.200 kr.

I forbindelse med skrotning af bil tilbyder vi vores hjælp til følgende priser:

  • Digital skrotning: 250 kr.
  • ​Afmeldelse: 200 kr.
  • ​Miljøbehandling: 800 kr.
  • Afhentning af bil: 850 kr. i timen.

Få et uforpligtende tilbud på skrotning

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din bil i dag. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 4033 2924.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagene.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os i dag

Skrotning af bil hurtigt og nemt

Har du fået nok af din skrotbil? Så kan du nemt og hurtigt komme af med den hos Børkop Autoophug. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din skrotbil. I mange tilfælde kan vi købe den fra dig i stedet for at skrotte den. Det betyder, at du kan få langt mere for din bil end du havde troet.

DANSK AUTOMATGEAR TEKNIK V/TOMMY ROSTGAARD NIELSEN​

Børkop Autoophug​

Industrivej 33, 7080 Børkop

CVR-nummer: ​11893708