Søger du reservedele?

Vi finder lige netop den brugte/renoveret reservedel du søger. Autoophug.dk har mere end 35 års erfaring inden for området. Vi har gennem årene, fået et stort netværk af reservedels-leverandører, autoophuggerer og renoveringsfirmaer i hele Europa, som står inde for god kvalitet af prøvede vare med garanti og reklamationsret.


Der er dog en begrænsning på vores søgninger på prisen, som er minimum 2000 kr. ex. moms. Så søger du mindre dele og dipidutter, så skal du kontakte din lokale autoophugger.

Men mangler du eksempelvis motor, gearkasser, automatgear, dsg, bagtøjer, styrboxe eller større ting, så kontakt os gerne. Du også velkommen til at læse mere om skrotning af bil.

 
 
 
 
 
Vedhæft et billed af den reservedel du søger *
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud på skrotning

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din bil i dag. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 4033 2924.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagene.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os i dag

Skrotning af bil hurtigt og nemt

Har du fået nok af din skrotbil? Så kan du nemt og hurtigt komme af med den hos Børkop Autoophug. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din skrotbil. I mange tilfælde kan vi købe den fra dig i stedet for at skrotte den. Det betyder, at du kan få langt mere for din bil end du havde troet.

DANSK AUTOMATGEAR TEKNIK V/TOMMY ROSTGAARD NIELSEN​

Børkop Autoophug​

Industrivej 33, 7080 Børkop

CVR-nummer: ​11893708